A kertész centrum webáruház

Mitől más ez a kertészeti webáruház mint a többi, ami a neten megtalálható?

Webáruházunk mögött egy 20 éve folyamatosan működő, a professzionális kertészek által ismert, és elismert, nagy forgalmú cég áll. A Florachem Bt. 1998-óta üzletekkel rendelkezik a Flóra Hungária és a Floracoop nagybani virágpiacokon. Üzleti kapcsolatban állunk szinte minden nagy magyar hajtatott kertészettel.

Saját laboratóriumunkban lehetőségünk van, a partnereink által beküldött, talaj- és öntözővíz minták kémiai analízisére. A kapott vizsgálati eredmények alapján szaktanácsot is biztosítunk.

Növényorvosaink szaktanácsadással állnak partnereink rendelkezésére, így minden nálunk vásárolt növényvédő szer szakszerűen kerül kijuttatásra.

Kertépítőknek és a gyep szerelmeseinek ajánljuk sokféle gyepműtrágyánkat, és kiváló minőségű fűmagjainkat. A védelmet adó vakond háló mellett válogathat német agroszöveteinkből, és árnyékoló-hálóinkból. Minőségi kerti szerszámokat (Felco, ARS, Berger, Kernhoff, Solo, Ideal Spaten, Birchmeier, ...) is kínálunk.

Osztrák, német, és holland partnereinknek köszönhetően, cégünknek közel 165.000 termékből álló kertészeti szortiment áll rendelkezésére. Így a legtöbb hozzánk betérő kertész megtalálja azt a terméket, ami számára a legmegfelelőbb. Reméljük Ön is hamarosan elégedett vevőink közé tartozik majd.

A minőségi szolgáltatás érdekében, Szigetszentmiklósi üzletünkben, ingyenes növényvédelmi szaktanácsadással is kedveskedünk hozzánk betérőknek.

Köszönjük figyelmüket:

a Florachem Csapata

Ügyfélszolgálat: Ferencz Máté, növényorvos +36 30 202 7980, kerteszcentrumeu@gmail.com