A képek csak illusztrációk.

Ekompany Ekote Ornamentals P. Hi K 6M 12-09-16+2Mg+m.e.25kg

Cikkszám: EKO005
Gyártó: Ekompany »
Kiszerelés: db
Súly: 25 Kg
Készlet: Raktáron
Az Ekote Ornamentals Plus Hi K 6 hónapos káliumos változata, kivalló a leggyakrabban termesztett cserepes dísznövények számára. Folyamatos tápanyagszintet biztosít az egész tenyészidőszakban. Teljes körű makro- és mikroelem tartalom. Hatástartalom: 5-6 hónap. Kissé magasabb nitrogéntartalom a sötétebb levélszín érdekében. Alacsonyabb foszfortartalom a megnyúlás elkerülése, a kálium jobb hasznosulása érdekében. Magasabb káliumtartalom a könnyebben felvehető káliumforrás a kompakt növekedés érdekében.
28 600 Ft
Nettó: 22 520 Ft +áfa
 db

Termékismertető

Hatástartam: 5-6 hónap

A 2010-ben alapított Ekompany® Agro BV. cég tulajdonosa és vezetője az az Eric van Kaathoven, aki 16 éven keresztül volt a legismertebb európai gyártó kutatás-fejlesztési igazgatója. Az ő nevéhez kötődik számos jól ismert szabályozott tápanyag-leadású termék kifejlesztése. Így nem csoda, ha a saját termékeiben minden eddigi tudását és tapasztalatát egyesítette. Kifejlesztett egy új, környezetbarát és optimalizált burkolóanyagot és egy ehhez kötődő burkolási eljárást, melyet több világszabadalom is véd.

Az Ekote® Ornamentals Plus termékek NPK és mikroelem-összetétele a cégtulajdonos által irányított kísérletek eredményei és tapasztalatai alapján kerültek további finomításra. Ezek alapján emelték meg a Standard termékek kálium tartalmát, vagy csökkentették a Hi K termékek foszfor tartalmát és emelték meg minden termék mikroelem-tartalmát jelentősen. Szintén fontos, hogy több olyan alapanyag használatát kizárták, amelyeket – költségtakarékossági okokból – több versenytárs is alkalmaz. Ezen intézkedések mind az Ekompany® Agro BV. minőségközpontú és innovatív gondolkodását tükrözik.

Az Ekote® Ornamentals Plus gyártása során mind a hatóanyagokat, azok feltáródási ütemét, mind a burkolatot folyamatosan ellenőrzik, és minden legyártott tételből mintát vesznek, melyet a holland gyár saját laboratóriumában ellenőriznek, kontrollálva annak kémiai és fizikai tulajdonságait. Fontos, hogy nem csak a kötelező, ún. gyorstesztet végzik el, hanem az egyes elemek valós idejű feltáródási dinamikáját is ellenőrzik. Minden, a gyártásból vett mintát 3 évig tárolnak.

Az Ekote® Ornamentals Plus minden makro és mikroelem hatóanyaga a burkolaton belül van, a hatóanyagok nagyon magas tisztaságúak, és az új burkolási technológiának köszönhetően, a versenytárs termékeknél egyenletesebben táródnak fel.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették vele a kosárba

Raktáron
4 512 Ft
3 553 Ft +áfa